Dag 2 på #Bikram10

Idag kändes det betydligt tyngre att sätta klockan på 05:45 och på tom mage åka iväg till bikram yogan för att snart spendera 90 minuter i 40 graders värme. Träningsvärken från gårdagen är påtaglig. Huvudet hängde inte riktigt med i värmen och jag blev yr. Men när man lämnar studion känner man sig lättare och gladare. Dag 2 av 10 dagars bikram yoga. Det blir bättre vid dag 4 säger Nora. Jag förtjänade en bra frukost idag. Och så 4 liter vatten på det.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>