Vi som är hundra

I söndags var jag och såg pjäsen Vi som är hundra tillsammans med min mamma och mormor på Stockholm Stadsteater. En berättelse om tre kvinnor i olika skeden i livet, eller är berättelsen om en kvinna och hela hennes liv. Skickliga skådespelare målar upp en hel livstid på scen – och porträtterar hur vi förändras med åren, våra drömmar och insikter, men att vi ändå alltid är samma person på insidan. Jag gör det gärna till en vana i år att gå på mer teater. Pjäsen rekommenderas varmt.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>