Att ta hand om sig själv

Idag inledde jag en tio dagars bikram yoga-period tillsammans med Nora på Bikram Yoga Södermalm. Passen börjar kl 07:00 varje morgon och håller på i 90 minuter i 40 graders värme, med 40% luftfuktighet. Igår drack jag 4 liter vatten bara på eftermiddagen/kvällen för att säkerställa en bra vätskebalans i kroppen innan passet. Väl på plats ömmade leder och andningen var tung i värmen; men nu mår jag bättre än vad jag har gjort på flera veckor. Det är vår ute. Jag sitter hemma och jobbar med franska balkongdörren öppen på en stol i solen. Samtidigt bestämmer jag mig för att inte dricka kaffe på tio dagar. Jag har precis köpt örtte med smak av kamomill och vanilj. Jag har påbörjat boken “Employees First, Customers Second” av Vineet Nayar. Jag återkommer om det vid ett senare skede. I veckan ska jag troligtvis börja jobba med två nya kunder, vilket känns otroligt spännande. Och ikväll ska jag och Josefin till Mariefred för att diskutera årets SM för Gatumusikanter. Förhoppningsvis spelas gatumusiken flitigt på stadens gator även denna augusti. Vår. Den här perioden kommer att bli den bästa i mitt liv.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>