Man måste vara självisk ibland

Jag bloggar idag relativt aktivt på Gatumusikanterna.se tillsammans med Josefin och på Mediesverige.se tillsammans med ett bloggkollektiv bestående av frilansande journalister, reklamare, pr-folk, sociala medieexperter och marknadschefer. Man triggas något enormt av att dela ett forum med andra människor! Man inspireras av vad de skriver, tycker och tänker och blir i större grad aktivare själv för att man själv vill vara med i kollektivet och bidra.

Det är dock viktigt att bygga en egen profil också. Något som jag har funderat över länge men inte riktigt kommit till skott med. Men nu ska det bli ändring på det. Från och med nästa vecka kommer emeliefagelstedt.com att bli en mer aktiv plats för reflektion och diskussion. Min alldeles egna plats på internet.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>