Ny hemsida: SM för Gatumusikanter

Hurra – äntligen är den nya hemsidan färdig och lanserad! Surfa in på www.smgatumusikanter.se för att läsa mer om SM för Gatumusikanter, lära känna deltagande musikanter, anmäla dig till tävlingen eller läsa mer om förra årets evenemang.

Sajten är byggd i WordPress – ett fantastiskt verktyg!

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>