Internetdagarna2021_svenskanomader

Future of Work – at Internetdagarna 2021

I will be moderating the Future of Work track at this year’s Internetdagarna 2021, together with experts from my network. Hybrid working, remote and the gig economy are some of the subjects we will touch upon. The track will end with a co-lab together with the audience to try and pave new ways forward for hybrid ways of working. Svenska Nomader are proud to once again be given this chance by Internetstiftelsen!

Framtidens arbetsliv: hybrider, gig och distans

Distansarbete, hybridteam, digitala nomader, gigekonomi och en globaliserad arbetsmarknad. Hur kommer framtidens arbetsliv att se ut, och hur kan vi förbereda oss för “det nya normala” redan idag? 

Vi på Svenska Nomader är enormt stolta över att kunna presentera spåret ‘Framtidens arbetsliv’ på Internetdagarna den 22 november 2021! Ett spår där vi djupdyker i förändringar på arbetsmarknaden och gemensamt tar oss an utmaningen att bättre förstå hur vi kommer att jobba och leva imorgon. (Mer info och biljetter här)

Detta gör vi tillsammans med framträdande, utmanande och innovativa experter på arbetslivsområdet från vårt nätverk:

✨Nina Bozic Yams på RISE Research Institutes of Sweden om ‘Forskning om Sustainable Future of Work’
✨Gregory Golding på JobTech Development om ‘Jobtech och öppna arbetsmarknadsdata’
✨Mille Beckman på GoToWork om ‘Det hybrida arbetslivet hur storföretagens perspektiv’
✨Claire Ingram Bogusz på UU om ‘Gigekonomin – en del av framtidens arbetsmarknad’
✨Ann-Therése Enarsson på Tankesmedjan Futurion om ‘Morgondagen ur ett fackligt perspektiv’
✨Maria Svensson Wiklander och Jenny Sandström på The Remote Lab – Future of Remote Work om ‘Flyttmönster och förändrat arbetsliv’
✨Henrik Eriksson på Vasakronan och Peter Ingman på Flowpass om ‘Framtidens kontor och arbetsplatsstrategier’
✨Christoffer Persson på Svenska Nomader / Kraf-10 om ‘Det hybrida arbetsmodellen och virtuell co-working’

Under våra timmar tillsammans kommer vi att få ta del av insikter och lärdomar från flera olika perspektiv kring ‘det nya normala’. Allt från företagens utmaningar med hybrida arbetssätt och hur myndigheter jobbar mot en digitaliserad arbetsmarknad till vikten av livslångt lärande, nya möjligheter för mindre samhällen och den enskilde individens längtan efter större flexibilitet i arbetslivet. Lyssna till forskare, ledare och pionjärer inom framtidens arbetsliv och få nya tips och idéer kring hur du själv och din organisation bättre kan rusta er för morgondagen.

Det sägs att pandemin skyndade på en transformation av arbetsmarknaden motsvarande fem år, på bara en natt. Vi kommer inte gå tillbaka till hur det var förut utan behöver hitta nya sätt och strategier för att navigera i arbetsmarknaden post-corona – både som individer, ledare, organisationer och samhällen.

Vi avslutar spåret med ett gemensamt co-labb där vi i blandade grupper med talare och deltagare spånar kring hybrida arbetssätt för framtiden.

Framtidens arbetsliv presenteras av Svenska Nomader – Sveriges största community för digitala nomader och distansarbetare som startade 2017 och idag samlar 11 000 individer för gemensamma samtal och projekt som involverar individer, företag, organisationer, akademi och myndigheter.

>> Mer info och biljetter här

internetdagarna_svenskanomader_framtidensarbetsliv

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>