resume_spaning_selfiestick

“Building your personal brand with the perfect photo”

Yesterday I published a column in Resumé, the Swedish leading industry news site about Advertisement, PR and Digital, about the era of Selfies and Usies, as well as the rise of the Selfie Stick [in Swedish]:

“Vi lever i en tid där både politiker och religiösa ledare, kändisar och astronauter, gamla skolkamrater och kollegor, alla dyker upp på selfies och usies över hela nätet. En tid där selfie-brödrosten från Vermont presenteras på marknaden och vi plötsligt kan rosta oss själva på frukostmackan. När vi ser tillbaka på början av 2000-talet i historieböckerna kommer vår tid att porträtteras med just selfies. En tid där identitet och att ta kontroll över att bygga sitt egna varumärke var viktigare än allt annat. Och inte att förglömma – en tid där vi alla såg förbaskat snygga ut på bild.”

Read full column at resume.se/nyheter/debatt/2014/08/07/jakten-pa-den-perfekta-bilden-for-personliga-varumarket/
As of May I have been importing selfie sticks to Sweden and selling them at selfiestick.se.

 

Selfie Stick Resume

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

One thought on ““Building your personal brand with the perfect photo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>