zuckerberg600

Facebook har EN MILJARD användare

Idag kom nästa milstolpe för Facebook: Det sociala mediet når nu EN MILJARD människor!

Jag citerar blogginlägget från Mark Zuckerberg, grundare och VD vid Facebook, här:

One Billion People on Facebook

By Mark Zuckerberg

This morning, there are more than one billion people using Facebook actively each month. If you’re reading this: thank you for giving me and my little team the honor of serving you. Helping a billion people connect is amazing, humbling and by far the thing I am most proud of in my life. I am committed to working every day to make Facebook better for you, and hopefully together one day we will be able to connect the rest of the world too.

 

Mer spännande statistik är att 600 miljoner av dessa 1 miljard användarna använder tjänsten via mobilen aktivt.

Det är egentligen ganska fascinerande. Hur vi lever våra liv online idag. Man umgås och pratar och skrattar och till och med indirekt fikar och äter middag med varandra genom att dela bilder och filmer till höger och vänster. Man kan kommunicera med vem som helst i världen när man vill. Känd som okänd.

Kanske var det en del av Zuckerbergs plan från början? Hur som. Grattis till hela Facebook-teamet. Sjukt imponerande!

(Bildkälla och mer läsning på Mashable)

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>