Kreativa semesterlösningar

Idag var min första riktiga semesterdag. I den mån jag tar semester det vill säga. Datorn har jag med mig ut på landet, och min dongel från Telia är påfylld med en månads surf. Sociala medier tar inte semester. Och som min vän Isabelle brukar säga, jag är alltid uppkopplad.

Vi åkte ut till en ö bakom Brunskär, med en radio och en kaffekanna som förlängningsantenn för att kunna höra dagens sommarpratare, Daniel Sjölin. Han pratade om ansikten och fick mig att vilja jobba med radio med fokus på röster och resonemang och inte på utseenden eller ansiktsuttryck. Ännu mer fick han mig att vilja börja lyssna mer på radio igen. Jag kommer att fortsätta ställa in P1 klockan 13:00 under sommaren.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>