Tipp-ex <3 Youtube

Den senaste av reklamkampanjer från Tipp-ex; en uppföljning på den virala succén “But I don’t want to shot the bear”.

Här firar vi björnens födelsedag på YouTube. När en meteor plötsligt närmar sig jorden. För att rädda festen måste vi åka bakåt i tiden. Hur hade kalaset sett ut om det ägt rum vid Jesu födelse, romartiden, 70-talet eller ditt födelseår? Med Tipp-ex bestämmer du. Enjoy!

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>