Nu med firmacykel!

Idag har vi blivit två i firman. En present som jag genast värvar till min verksamhet. Från och med idag kommer jag att kunna ta mig mellan mina kunder på ett miljövänligt och snabbt sätt. Cykelkorg för laptopen och allt. Dessutom den snyggaste hojen i stan, utan att överdriva.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>