Nu del av Team #Tweetupsthlm

Det är med stolthet jag idag kan meddela att jag nu är del av Team #Tweetupsthlm tillsammans med Niklas DahlqvistIsabelle Edlund, Claes ”Don” Cimini och Peter Reuterås. Tweetupsthlm är som Twitter fast på riktigt, dvs att människor som i vanliga fall kommunicerar över Twitter får en mötesplats även bortom det digitala. Nu på fredag den 3e februari kommer den största #Tweetupsthlm hittils att hållas på Hilton Slussen i Stockholm. Över 400 personer är anmälda till fredagens evenemang, vilket är helt fantastiskt!

Jag har länge fascinerats över det engagemang som Niklas Dahlqvist, grundare, arrangör och eldsjälen bakom #Tweetupsthlm, visar. När jag fick möjlighet att engagera mig i att vara med och bidra tackade jag genast ja.

Att Twitter är ett viktigt verktyg för mig både privat och i jobbet är ingen nyhet. Det som lockar mig är hur evenemang som Tweetupsthlm skapar naturliga kopplingar mellan online och offline. Något som i dag välkomnas när vi människor paradoxalt nog tycks träffas mindre i verkligheten, just tack vare de fantastiska kommunikationsverktyg som mobilen och internet är.

Därför ska det bli mycket roligt att träffa er alla “på riktigt” på fredag! Vi ses där / @emeliefagel

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>