Inspiration utanför kontoret

Ibland kommer inspiration när man befinner sig i en annan miljö än ett kontor. Av den anledningen valde jag att jobba ute på stan igår förmiddag, med Isabelle som sällskap. Vi började morgonen med en långfrukost på Urban Delí Bageriet som ligger på Skånegatan. Bageriet är också Stockholm enda surdegshotell, något de blev mycket omtalade för här om året. Efter en magisk frukost tog vi oss vidare till Malmen, som under dagstid är en perfekt plats att jobba på. Gratis wifi och inspirerande lokaler. Särskilt med alla “tassles” som hänger från taket. Dessa valmöjligheter man har som frilansare, jag borde ta vara på det oftare.


Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>