Att uttrycka sig med Instagram

Plötsligt är det med Instagram jag helst visar upp min bilder. Val mellan några filter och sen möjlighet att lägga fokus på specifika punkter i en bild. Allt presenterat i perfekta kvadrater i ett socialt medium som liknar Twitter men med bilder. Frågan är hur roligt det kommer att vara om några år när alla bilder från vintern 2012 är inzoomade, ofokuserade och i varierande färger. Men just nu i dagsläget känns mobilen och denna app som det främsta verktyget att förmedla världen med. Vänner, miljöer, mat och händelser.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>