Idag börjar jag #blogg100

Att hålla liv i en blogg. Det kräver tid, omvärldsbevakning och djupa tankar. Att delge innehåll som är tillräckligt relevant och viktigt för att bli ett helt blogginlägg istället för att bli en tweet eller statusuppdatering på Facebook.

Idag läser jag om projektet #blogg100 där Fredrik Wass skriver om sitt mål att i hundra dagar uppdatera sin blogg Bisonblogg dagligen. Med motivationen:

Det sägs att det är de första 100 dagarna som avgör hur bra en chef eller ledare har lyckats och kommer att lyckas i framtiden. Det som sätter avtryck helt enkelt. Jag är dock ingen ny president eller partiledare. Jag är blott en skribent som försöker hålla liv i en blogg, men från och med idag ska jag blogga här på Bisonblog varje dag i 100 dagar i rad. Det är i alla fall mitt mål.

Jag väljer härmed att haka på utmaningen och även jag säkerställa att emeliefagelstedt.com ska inleda 2012 med dagligt frekventa blogginlägg. Mitt alster på internet. Det är inte mer än rätt att det ska fyllas med dagliga reflektioner om branschen och min plats i den. Som jag skrivit om tidigare har jag vid flera tillfällen varit en aktiv bloggare, men aldrig helt och hållet för mig själv. Nu är det dags på riktigt.

Vill ni också utmana er själva? Följ #blogg100 på Twitter och sätt er ner och blogga ni också.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

2 thoughts on “Idag börjar jag #blogg100

  1. Vad roligt med ytterliggare en som hänger på blogg100! Både att få ta del av lite nya “ansikte” men också se de som tar tag i sitt skrivande…

    Lycka till! Ska försöka läsa så mycket som möjligt av alla de som skriver de här 100 dagarna :)

    Mig hittar du på http://www.veckansmiddag.com

  2. Mycket kul tycker jag med! Så får man lite inspiration från andra som man kanske aldrig hittat till andra. Jag ska hålla ett öga på dig också. Stort lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>