Mitt första egna visitkort!

Första arbetsdagen på 2012 får jag hem mina efterlängtade, egendesignade visitkort. Egen domän, egen mail och egen logga. Min rent spontana tanke med snabel-å:et är att det ska representera en svensk twist på den digitala världen. Och det är ju just i den digitala världen som jag verkar i jobbet. Imorgon ska jag på pressträff för The Voice Sverige. Det känns som ett bra tillfälle för visitkorten att göra sina första intryck.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>