Dagens bästa: Instagram kommer till Android!

Innan jag skaffade min iPhone var jag helt förkrossad av avund över alla de vackra bilder som folk tog och delade med sig av via Instagram. Därav var Instagram en av de första apparna jag laddade ner när jag skaffade iPhone. Men nu, kära Androidägare, behöver ni inte avundas Instragramanvändare längre. Idag kom nämligen nyheten att Instragram kommer till Android.

Min utsikt varje dag från morgonpromenaden på väg till kontoret.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>