Vilka tycker du ska #lunchaihop?

Dagens bästa digitala initiativ kommer ifrån Jonas Larsson. #Lunchaihop bygger på en så pass enkel idé som att vad som helst kan hända när två personer lunchar med varandra. Affärsmöjligheter, inspiration eller ny vänskap. Genom tjänsten #lunchaihop kan du nu “lunchaihop” två av dina kontakter på LinkedIn som du tycker borde träffa varandra. Jonas söker själv nytt jobb, så man är varmt välkommen att lunchaihop honom med sina kontakter. Jag har givetvis redan påbörjat rekommendationerna.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

One thought on “Vilka tycker du ska #lunchaihop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>