Hitta kärleken på Twitter med Twit Amore


Precis i tid för Alla Hjärtans Dag lanseras sajten “Twit Amore” där du kan få reda på vem du är lite små förälskad i på Twitter. Jag fick svaret att jag är kär i Josefin / @eftertraktad. Läs mer om appen på Mashable.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>