“Musik för en okänd publik”

Tidigare i höstas blev jag och Josefin kontaktade av Frida Aronson och Madeleine Andersson som planerade att spela in en dokumentärfilm om gatumusikanter som sitt slutprojekt på gymnasiet. Igår fick vi ta del av resultatet som belyser gatumusiken i Sverige i stort, samt SM för Gatumusikanter och Josefins och mitt engagemang för gatumusiken. Det är en obeskrivlig känsla att få ta del av någon annans arbete som berättar om en fråga man själv är så engagerad i. Gåshud.

Emelie Fågelstedt

Independent communications strategist supporting organizations with their digital business and communications strategy since 2010. Founder of digital agency Fågelstedt Kommunikation and co-founder of Svenska Nomader, Sweden's largest platform for digital nomads. Public speaker on tech, social media, e-commerce and the future of work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>